at zyme studios 
we approach every project with the attempt to create conditions necessary for reaction, the idea that every built space has the ability to evoke........... WHY

︎






h51





Oriented to the side yard this project eliminates circulation by blending program. Main spaces activated and passed through. An interior lightness is created with a balance of transparency from all sides of the project. The common space on the base level serving as a plinth to support the overflowing upper level. A volumetric connection between the two levels through a vertical void at the entry provides connection between the public and private spaces.

status: built
project scope: architecture, interiors
location: santa monica, california
size: 4100 square feet
dates: 2016-2018


























construction

drawings